نویسنده «زبل خانوم» زیر گذر طنز معرفی می شود

رادیو صبا در برنامه «زیر گذر طنز» در قالب نمایش به معرفی طنزپردازان و آثارشان می پردازد

1401/10/21
|
13:11
|

به گزارش روابط عمومی رادیوصبا، معرفی طنزپردازان معاصر و آثارشان یكی از اهداف شبكه رادیویی است، كه در برنامه زیرگذر طنز به آن می پردازد.

این برنامه در قالب نمایش و روایت به معرفی طنزپردازان معاصر و آثار آنها می پردازد، روز پنجشنبه 22 دی در «زیرگذر طنز» نویسنده كتاب زبل خانم به مخاطابن معرفی می شود.
زهرا دُری “پاییز” نویسنده، شاعر و طنز پرداز ایرانی است. او درسوم آبان سال 1359 در اصفهان متولد شد. تحصیلات او كارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی است. وی از جمله زنان طنز نویس در حوزهٔ شعر طنز است. او در زمینه ادبیات كودك و نوجوان، شعر كودكان و قصه‌هایی درقالب شعر كودكانه، آثار منتشر شده بسیاری دارد و دراغلب آثار كودكانه او رگه‌هایی از طنز نیز وجود دارد. از جمله دیگر فعالیت‌های او می‌توان به ترانه سرایی و همكاری با مطبوعات و ساخت ترانه‌های قرآنی برای كودكان اشاره نمود.

مجموعه ی طنز زهرا دُری با نام «زبل خانوم» در این كتاب طنز نوشت نامه ی زندگی واقعی دختری كه هرگز وقتی برای چاپلوسی و تملق نداشته همراه با داستان های كوتاه طنز، متن طنز، با روایتی شیرین و ساده را خواهید خواند و به راحتی لبخند خواهید زد.

برنامه «زیر گذر طنز»هر روز ساعت 6:15 به تهیه كنندگی مهدی خانی پور و نویسندگی ریحانه یزدان دوست، روی موج اف ام 105,5 مگاهرتز از رادیو صبا پخش می‌شود.

در این برنامه آسیه گرجی، امیر زنده دلان و امین ضیایی نقش آفرینی می‌كنند.

دسترسی سریع