مستند «پیك نیك »از رادیو صبا در اختتامیه نخستین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواك در بخش آرای مردمی توانست جایگاه دوم قرار گیرد
به گزارش شبكه رادیویی صبا ، مراسم اختتامیه نخستین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواك با حضور پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما، علی بخشیزاده معاون صدا، مدیران شبكههای رادیویی و جمعی از پیشكسوتان عرصه رادیو، چهارشنبه چهارم خرداد از ساعت 20 تا 24 چهارشنبه در سالن همایشهای سازمان صداوسیما برگزار شد
«رادیو صبا » در جشنواره ملی مستند رادیویی پژواك با سه نامزد دریافت جایزه، موفق به كسب و دو جایزه ویژه این جشنواره شد.
جایزه ویژه هیئت داوران جشنواره به امیر اكبری برای تولید «پیك نیك در جهنم دره» به عنوان اولین مستند طنز رادیویی تعلق گرفت.
همچنین شایان ذكر است در بخش آرای مردمی مستند «پیك نیك » توانست در جایگاه دوم قرار گیرد.
امیر اكبری تهیه كننده این برنامه درباره نخستین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواك گفت: برگزاری این گونه جشنواره ها می تواند فرصت خوبی برای هنرنمایی علاقه مندان این حوزه باشد و رقابتی كه در این جشنواره ها ایجاد می شود می تواند انگیزه ای برای برنامه سازان و حتی رشد و شكوفایی استعداد های جدید در این نوع برنامه سازی باشد
وی افزود: ما مفتخریم كه برنامه «پیك نیك» به عنوان اولین مستند طنزرادیویی در این جشنواره درخشید و به كارگیری طنز در برنامه های مستند رادیویی این برنامه را متمایز كرد كه این موفقیت به كمك همه همكارانم حاصل شده است.
البته از دیگر افتخارات ما دراین جشنواره این بود كه برنامه پیك نیك در بخش آرای مردمی موفق شد دومین مقام را كسب كند كه این نشانه اقبال و لطف شنوندگان به این برنامه است.
رادیو صبا به عنوان پرچمدار صیانت از زبان فارسی با مستند «ماجرای نیما» به تهیه كنندگی انسیه شمس اللهی موفق به دریافت جایزه پاسداشت زبان فارسی در این جشنواره شد.
انسیه شمس اللهی تهیه كننده این برنامه جشنواره ملی مستند رادیویی پژواك را فرصت خوبی برای رشد برنامه سازی در این حوزه دانست و گفت: جشنواره ها در رادیو فرصتی برای رقابت بهترین برنامه ها در یك حوزه است
وی افزود: «مستند ماجرا» برنامه است كه در قالب مستند گزارشی به بررسی دلایل شهرت افراد و ماجرا های معروف می پردازد. این برنمه در «مستند نیما»به مناسبت سالروز تولد نیما یوشیج به سراغ شعر نو رفتیم و در قالب گزارشهای مردمی درباره شعر نو با مخاطبان گفتگو داشتم و از آنها سوال شد كه «رابطه شما با شعر نو چگونه است؟ شعر نو به خاطر دارید؟» در نهایت به نیما یوشیج پدر شعر نو میرسیم و در این رابطه با یك شاعر و نویسنده معاصربه نام عبدالعلی عظیمی كه به گردآوری مهمترین آثار نیما یوشیج پرداخته است گفتگو می شود.
شمس اللهی در ادامه گفت: باوجود ضرورت پاسداشت زبان فارسی در رسانه در این برنامه تلاش شده در قالب گفتگو و مصاحبه های مردمی توجه ویژه ای به اهمیت به كارگیری زبان فارسی و نماد های این زبان در گفتار و نوشتارشود.
«جشنواره ملی مستند رادیویی پژواك» با هدف احیای ساختار مهجور مستند رادیویی در رادیو از اول آبانماه برگزار شد.