پخت حلوای سه آرد به مناسب شهادت امام هادی(ع)

برنامه «دوراهی» در قالب مسابقه رادیویی شنوندگان را با مهارت های مختلف آشنا می كند.

1401/11/04
|
07:27
|

حلوا یكی از دسر های قدیمی و سنتی ایرانی است. این دسر بیشتر برای افطار ماه رمضان و در مجالس عزاداری و محرم استفاده می شود. یكی از انواع حلواهای مجلسی، حلوای سه آرد است كه از آرد نخودچی و آرد برنج و آرد گندم تهیه می شود. این حلوا یكی از انواع حلوهای خوشمزه و مجلسی است كه به دلیل ظاهر شیكی كه دارد برای پذیرایی در مجالس بسیار مناسب است.

رادیو صبا روز چهارشنبه به مناسبت سالروز شهادت امام علی النقی (ع) در برنامه دوراهی مخاطبان را روش تهیه حلوای سه آرد آشنا می كند.

دوراهی برنامه ای است كه در قالب مسابقه شنوندگان را با مهارت های مختلف فنی و شغلی آشنا می كند، در این برنامه شركت كنندگان مسابقه هر روز در یك موقعیت قرار می گیرد و با یك مهارت آشنا می شود، طرز تهیه حلوای سه آرد یكی از موقعیت های است كه روز چهارشنبه 5 بهمن برای شركت كنندگان در نظر گرفته شده است.

« دوراهی» با اجرای پر هیجان مهدی پر، و به تهیه كنندگی رضا عزتی هر روز از شنبه تا چهارشنبه ساعت13 تقدیم مخاطبان رادیو صبا می‌شود.

دسترسی سریع