تهیه آجیل در «رادیو صبا»

رادیو صبا در برنامه «دوراهی» مخاطبان را با فراوری مغزهای درختی آشنا می كند.

1401/08/16
|
10:28
|

كشور ما سهم بزرگی در تولید جهانی مغزهای درختی (آجیلی ، خشكبار) به ویژه پسته و بادام را به خود اختصاص داده است . علاوه براین حجم زیاد تولید ، میوه های آجیلی تولیدشده در ایران از لحاظ مزه و كیفیت ، در جهان منحصربه فرد هستند. بنابراین تولید ، بسته بندی و عرضه مغزهای درختی دارای افقی روشن از لحاظ اشتغال زایی و كسب درآمد هستند ؛ زیرا از یكسو تمایل مصرف كنندگان داخلی به استفاده از مغزهای آجیلی روندی افزایشی داشته و از سوی دیگر صادرات این محصولات به سایر كشورها نیز دارای چشم اندازی بسیار روشن است.

با توجه به اینكه پاییز فصل جمع آوری و فراوری مغزهای درختی است رادیو صبا در برنامه «دوراهی» مخاطبان را با این مهارت آشنا می كند.

«دوراهی» یكی از برنامه‌های این شبكه رادیویی است كه در قالب مسابقه مخاطبان را با مهارتهای زندگی و شغلی متفاوت آشنا می كند.
در این برنامه هر روز موقعیت های متنوع برای شركت كنندگان در نظر گرفته می شود كه با پاسخ به سوالات دو گزینه ای شركت كنندگان و مخاطبان با مهارت های متنوع آشنا می شود.

روز سه شنبه 17 آبان «فراوری مغزهای درختی» یكی از موقعیت هایی است كه برای شركت كنندگان این مسابقه در نظر گرفته شده است.

« دوراهی» با اجرای پر هیجان مهدی پر، و به تهیه كنندگی رضا عزتی هر روز از شنبه تا چهارشنبه ساعت 13 تقدیم مخاطبان رادیو صبا می‌شود.

دسترسی سریع