چالش های تولید در صنعت بافندگی و ریسندگی با نگاهی طنز در برنامه "مثل ساعت " مورد بررسی قرار می گیرد.
صنعت نساجی از قدیمیترین صنایع بشری محسوب میشود چرا كه نیاز به لباس و پوشاك بعد از نیاز به غذا و مسكن از نیازهای اولیه انسان به شمار میآید. نشانههایی از بافندگی و نساجی مربوط به دوران پارینهسنگی به دست آمده است. نشانههای مشخصی از بافندگی در دوران نوسنگی در سوئیس پیدا شده است.
ریسندگی و بافندگی در ایران به حدود 8 تا 10هزارسال قبل از میلاد مسیح بر میگردد. در دوره جدید، امیركبیر در زمینه نساجی كارهای بسیار بزرگی انجام داد كه از آن جمله ایجاد صنایع نوین در ایران بوده است در زمینه نساجی یك كارخانه بزرگ نخریسی و یك كارخانه بزرگ چلواربافی در تهران و چند كارخانه حریر بافی در كاشان و یك كارخانه ریسندگی در ساری راهاندازی كرد. بعد از رحلت امیركبیر سیل واردات منسوجات به طرف بازارها سرازیر شد اما در جلسه مجلس شورای ملی طرحی ارایه شد كه در آن كارمندان دولت موظف شدند هر چه برای لباس خود تهیه میكنند از منسوجات و مصنوعات داخلی و وطنی باشد.
صنایع نساجی در ایران دارای یك زنجیره تولید بلند است كه پوشاك را می توان آخرین حلقه این زنجیره در نظر گرفت و به نوعی آن را لوكوموتیو صنایع نساجی نامید. چند سالی است كه اوضاع صنعت نساجی كشور به هیچ عنوان مساعد نیست و بسیاری از كارخانجات این صنعت حال و روز خوبی ندارند.
برنامه طنز «مثل ساعت» كه با محوریت "شعار سال " تهیه و پخش می شود، در هفته پیش رو با موضوع "صنعت بافندگی و ریسندگی " راهی آنتن می شود .
مثل ساعت " با نگاهی طنز حواشی و مشكلات پیش روی تولید در كشور را بیان می كنید . این برنامه با محتوای طنز در راستای شعار سال تولید می شود. نمایش های كوتاه طنز و گزارش های طنز از جمله بخش های این برنامه است.
در هفته پیش رو در " مثل ساعت" به چالش های پیش روی «صنعت ریسندگی و بافندگی » با پنج محور مواداولیه ، تسهیلات و پشتیبانی ، تجهیزات ، فروش و صادرات ، مقررات و مجوزها پرداخته می شود .
"مثل ساعت " هر روز از شنبه تا چهارشنبه با بازیگری اسیه گرجی، رضا شجاعی،آرمان غفاریان و تهیه كنندگی مینا مولایی ساعت 12:45 از رادیو صبا پخش می شود