روزنامه امتیاز/«صباشگاه» پای صحبت بازی‌ساز‌ها و گیمر‌ها می‌نشیند

برنامه «صباشگاه» با محوریت شركت‌های دانش‌بنیان در عرصه بازی‌سازی از جمله گیمر‌ها و بازی‌ساز‌ها روی آنتن رادیو صبا می‌رود.

1402/02/26
|
12:33
|

امیر بیشه، تهیه‌كننده برنامه «صباشگاه» رادیو صبا درباره این برنامه كه با محوریت شركت‌های دانش‌بنیان در عرصه بازی‌سازی است گفت: «صباشگاه» باشگاه مهارت رادیو صباست كه در فصل اول به بازی‌های رایانه‌ای می‌پردازیم. یعنی علاوه‌بر گیمر‌ها و بازی‌كننده‌ها به بازی‌ساز‌ها می‌پردازیم.
بیشه ادامه داد: محوریت اصلی «صباشگاه» كه در زیر لایه‌های برنامه وجود دارد، توان داخلی شركت‌های دانش‌بنیان در عرصه بازی‌های رایانه‌ای و تلفن همراه است. ما می‌خواهیم بدانیم این قشر چه مشكلاتی دارد و كشور ما در عرصه بازی‌های رایانه‌ای در چه رتبه‌ای قرار دارد.
تهیه‌كننده برنامه «صباشگاه» رادیو صبا افزود: در این برنامه به مشكلات این صنعت و پیشرفت‌هایی كه می‌توانیم به دست بیاوریم، صحبت خواهد شد. این برنامه بیشتر مستند رادیویی است كه ما به محل كسب‌وكار گیمر‌ها یا بازی‌ساز می‌رویم. بیشتر این افراد مشاغل مرتبط با بازی یا مشاغل غیر مرتبط دارند. به عنوان مثال، چندتا از بازی‌ساز‌ها شغل اصلی‌شان بازی‌سازی بود. بقیه خبرنگار یا تدوینگر یا انیمیشن‌ساز بودند كه در كنار كار اصلی‌شان گیمر یا بازی‌ساز شدند.

دسترسی سریع