«به وقت زندگی» از بدگویی‌ها می‌گوید

برنامه خانواده محور «به وقت زندگی» با موضوع بد بوی همراه مخاطبان می‌شود.

1400/12/03
|
12:37
|

به گزارش روابط عمومی رادیو صبا ، برنامه «به وقت زندگی» با محوریت خانه و خانواده هر روز در فضای شاد و از طریق تعامل با مخاطبان به موضوعات مختلف خانوادگی و اجتماعی به پردازد.
این برنامه روز چهارشنبه چهارم اسفند با موضوع بدگویی راهی آنتن می شود.
بدگویی و غیبت از عادت‌های بسیار ناپسند است. كسی كه بدگویی و غیبت می‌كند، درباره‌ی دیگران در غیاب آنان، سخنانی می‌گوید كه آنان را ناراحت می‌كند. از این رو، همواره از آشكار شدن سخن خود، در رنج و هراس به سر می برد تا مبادا چهره‌ی ناپسندش پدیدار شود. این ناپسندترین برخورد با دوستان است كه در غیاب آنان، اسرارشان را هویدا كنیم یا به بدگویی از ایشان بپردازیم.
«به وقت زندگی» با پخش آیتم‌های متنوع با محوریت این موضوع و گفتگو و تعامل با مخاطبان از طریق گزارش‌های مردمی و سامانه پیامكی برنامه راه‌حل‌هایی به مخاطبان درباره برخورد با این افراد ارائه میكند.
«به وقت زندگی» هر روز ساعت 10 صبح از شنبه تا چهارشنبه به تهیه كنندگی نسیم صباغان و با اجرای آسیه گرجی همراه مخاطبان می‌شود.

دسترسی سریع