عشق و عاشقی" به وقت زندگی "

برنامه خانواده محور به وقت زندگی باموضوع عاشق شدن راهی آنتن می شو د.

1400/03/22
|
01:02
|

به گزارش روابط عمومی رادیو صبا، مجله صبحگاهی «به وقت زندگی» كه از شنبه تا چهارشنبه ساعت 10:00 به مدت 60 دقیقه به صورت زنده پخش می شود، روز یكشنبه 23 خرداد با موضوع "عاشق شدن " با مخاطبان همراه می شود.

عاشق شدن یكی از مراحل مهم زندگی فرد است به همین منظور برنامه خانواده محور به وقت زندگی با پرداختن به مسئله عاشق شدن با بیانی طنز به اهمیت این موضوع می پردازد به این صورت كه از شنوندگان سوال می شود كه در صورتی كه عاشق شویدبه اولین كسی كه در خانواده می گویید ، كیست ؟

شنوندگان با ارسال پیامك به سامانه 30001055 و تماس با 22653043 می توانند در این برنامه مشاركت داشته باشند . و نظرات و خاطرات خود را برای مخاطبان بازگو گنند .

مجله صبحگاهی «به وقت زندگی» با اجرای آسیه گرجی ، تهیه كنندگی ساریا چهری و هماهنگی آتوسا برهانی نژآد ساعت 10 صبح به مدت 60 دقیقه روی موج اف ام ردیف 105,5 مگاهرتز از رادیو صبا پخش می شود.

دسترسی سریع