«عصر صبا» به افق حفاظت محیط زیست می‌نگرد؛ پهپادها به میدان می‌آیند


برنامه «عصر صبا» در روز چهارشنبه 25 تیر با موضوع «دستور رییس‌جمهور برای تجهیز سازمان محیط زیست به پهپاد و دوربین‌های جدید» به روی آنتن می‌رود و به لزوم هم‌افزایی برای حفاظت از جنگل‌های زاگرس می‌پردازد.

به گزارش روابط عمومی رادیو صبا، این برنامه به بررسی اهمیت تجهیز سازمان محیط زیست به فناوری‌های نوین مانند پهپاد و دوربین‌های پیشرفته می‌پردازد و به مخاطبان یادآوری می‌كند كه این اقدامات می‌تواند به بهبود نظارت و حفاظت از منابع طبیعی كشور كمك كند

1404/04/24
|
09:56
|


به گزارش روابط عمومی رادیو صبا ،در این قسمت، «عصر صبا» به تحلیل چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی حفاظت از جنگل‌های زاگرس و نقش همكاری بین نهادهای مختلف در این زمینه می‌پردازد. این برنامه به مخاطبان یادآوری می‌كند كه هم‌افزایی بین سازمان‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی می‌تواند به حفظ این اكوسیستم ارزشمند كمك كند.

آیتم‌های نمایشی با دیالوگ‌های جذاب و شخصیت‌های متنوع، به موضوعاتی مانند اهمیت حفاظت از جنگل‌ها، تأثیرات تغییرات اقلیمی و چگونگی استفاده بهینه از فناوری‌های جدید در این حوزه اشاره خواهند كرد.

فضای مثبت و انگیزشی برنامه، در كنار پرداختن به موضوعات جدی، به جذابیت آن می‌افزاید و باعث می‌شود كه مخاطبان به راحتی با مسائل مطرح شده ارتباط برقرار كنند. این رویه می‌تواند به افزایش آگاهی عمومی در مورد اهمیت حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی كمك كند.

«عصر صبا» كه هر روز ساعت 18 پخش می‌شود، به تهیه‌كنندگی محمد حسین خسروجردی و با اجرای آرمان غفاریان، از رادیو صبا تقدیم مخاطبان می‌شود. این برنامه تلاش می‌كند تا با ایجاد فضایی سرگرم‌كننده، مسائل روزمره مردم را به شكلی جذاب و قابل تأمل مطرح كند.

دسترسی سریع