صبح صبا برای «دیابتی ها»

برنامه صبح صبا با تاكید بر لزوم تغییر سبك زندگی به گرامیداشت روز دیابت می پردازد.

1401/08/22
|
09:34
|

به گزارش روابط عمومی رادیو صبا، برنامه زنده «صبح صبا» هر روز در قالب مجله رادیویی صبحگاهی با هدف اطلاع رسانی آخرین اخبار روز را با نگاهی طنز به اطلاع مخاطبان می‌رساند.
این برنامه در كنار اطلاع رسانی به موضوعات روز جامعه می پردازد، روز دوشنبه 23 آبان این برنامه به گرامیداشت روز دیابت می پردازد.دیابت یك عارضه ناشی از اختلال در تولید و یا عملكرد انسولین در بدن است. انسولین هورمون یا ماده‌ای است كه در لوزالمعده (پانكراس) تولید می‌شود و سلول‌ها را قادر می‌سازد تا گلوكز را از خون بگیرد و برای تولید انرژی استفاده كنند.چهاردهم نوامبر، سالگرد تولد "فردریك بانتینگ" كاشف انسولین، اولین بار در سال 1991 با همكاری بنیاد بین‌المللی دیابت (IDF) و سازمان جهانی بهداشت (WHO) به عنوان روز جهانی دیابت نامگذاری شده است. هدف از نامگذاری چنین روزی افزایش آگاهی عمومی در ارتباط با علل، عوارض، پیشگیری و درمان این پدیده روزافزون است.

«صبح صبا» با تاكید بر لزوم اصلاح سبك زندگی با طرح چالش های جالب درباره تغییر سبك زندگی راهی آنتن می شود.

شنوندگان با ارسال پیامك به سامانه 300001055 و تماس با شماره 22653043 می توانند با این برنامه در تعامل باشند.

برنامه «صبح صبا» از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 6:30 دقیقه به تهیه كنندگی امیر اكبری و اجرای مهبد قناعت پیشه همراه شنوندگان می شود

دسترسی سریع