رادیو صبا در برنامه «مامان پز» روش طبخ خورش غوره بادمجان را به مخاطبان آموزش می دهد.
گاهی به دنبال غذاهای خوش مزه به بهترین رستوران ها سر میزنیم، به دنبال مزه و طعم خاصی هستیم كه قبلا تجربه كردیم، شاید به زبان ساده بتوان گفت دنبال یك غذا با طعم مامان پز هستیم، غافل از اینكه رمز و راز غذا های مامان پز را نمی توان در رستوران ها پیدا كرد، غذا هایی كه مادرها در خانه می پزند رمز و رموزی دارد كه فقط خودشان می دانند و باید از زبان خودشان بشنویم.
رادیو صبا در برنامه مامان پز رمز و راز خوشمزگی غذاهای مادران را از زبان مادربزرگی شیرین به نام رابعه مدنی برای مخاطبان می گوید در این برنامه خانم مدنی بازیگر نقش مادربزرگ همیشه خندان دستور پخت غذاهای سنتی ایرانی و رمز و راز خوشمزگی آنها را برای نوه اش می گوید تا مخاطبان هم از آن استفاده كند.
این برنامه روز پنجشنبه سوم آذر دستور پخت غوره بادمجان را برای مخاطبان توضیح می دهد.
خورش غوره بادمجان یكی از انواع خورش های سنتی و خوشمزه ایرانی است كه با مواد متنوعی طبخ می شود.
«مامان پز» روزهای پنجشنبه و جمعه ساعت 13:30 به تهیه كنندگی انسیه شمس اللهی تقدیم مخاطبان می شود.