رادیو صبا در برنامه فرهنگی "صدو یك راه برای كتاب نخواندن" كتاب منم ملاله را به مخاطبان معرفی می كند.
با پیدایش مدرنیسم و رشد فكری جوامع بشری، آزادی به عنوان یكی از حقوق ابتدایی انسانها به رسمیت شناخته شد. اما متاسفانه در بسیاری از كشورها آزادی تنها در حد شعار باقی ماند. در برخی از جوامع جهان سوم وضعیت حتی غمانگیزتر هم هست و تبعیضهای نژادی و جنسیتی، كوچكترین آزادیهای افراد را از آنها سلب میكند. حق تحصیل كه وظایف حكومتها برای رشد و اعتلای كشور است، در كشورهای عقبمانده و دیكتاتوری از كودكان گرفته میشود. اما از آنجاییكه آزادی حقی گرفتنی است هستند افرادی كه در راه آن مبارزه میكنند و در این راه حتی جان خود را از دست میدهند. ملاله یوسفزی دختر نوجوان پاكستانی برای حق تحصیل خود در جامعه متحجر و عقب ماندهی طالبان تلاش كرد و جان خود را به خطر انداخت. او داستان زندگیاش را به صورت اتوبیوگرافی در كتابش با عنوان من ملاله هستم شرح داده است.
رادیو صبا در برنامه صدویك راه برای كتاب نخواندن این كتاب را به مخاطبان معرفی می كند ، در این برنامه با خوانش بخش های از كتاب و كارشناسی در مورد آن این كتاب به مخاطبان پیشنهاد میشود.
ملاله این كتاب را به دخترانی كه طعم تلخ نابرابری و بیعدالتی را چشیدهاند و با این وجود سكوت میكنند، تقدیم میكند. او معتقد است كه صدای همۀ دختران رنجیده شنیده خواهد شد.
در این برنامه اشكان امجدی به عنوان كارشناس برنامه حضور دارد و به نقد و بررسی كتاب های پیشنهادی می پردازد.
"صدو یك راه برای كتاب نخواندن " با هدف ترویج فرهنگ كتاب خوانی روزهای پنجشنبه و جمعه ساعت 15:30 به تهیه كنندگی مژگان فرزین و گویندگی آرمان غفاریان تقدیم مخاطبان می شود.