بابك زرین آهنگساز با اشاره به موضوع خوانندگی برخی بازیگران، حامد بهداد را تنها بازیگری عنوان كرد كه به او برای ادامه خوانندگی توصیه میكند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی رادیو صبا، برنامه موسیقی محور «صباهنگ» روز سه شنبه 21 دی ماه میزبان بابك زرین موسیقی دان، آهنگساز و تنظیم كننده موسیقی سینما و تلویزیون شد و با وی درباره موسیقی گفتگو كرد.
زرین درباره كارهایش گفت: از این موارد میتواند به تیتراژ سریال «افرا» اشاره كنم كه حدود یك سال بود این كار را آماده كرده بودند ولی زمانی كه سریال «افرا» را دیدم متوجه شدم این اثر با محتوای این سریال كاملاً هماهنگ است، گویا برای این سریال ساخته شده است به طوری كه من بارها با سكانسهای های آن احساساتی شدهام و اشك ریختم.
بابك زرین در این برنامه درباره خوانندگی بازیگران صحبت كرد و اشارهای هم به آلبوم محمدرضا فروتن كه با آهنگسازی وی تنظیم شده بود داشت.
وی افزود: من به تنها بازیگری كه توصیه میكنم بخواند حامد بهداد است. با توجه به ظرفیتی كه از وی سراغ دارم و ترانههایی كه خوانده است احساس میكنم در خوانندگی نیز موفق است.
زرین درباره استقبال مردم از آلبوم موسیقی بازیگران توضیح داد: یك ترانه و اثر هنری باید مورد پسند مخاطب قرار بگیرد برخی از هنرمندان دغدغه اولشان بازیگری است و گروهی دیگر خوانندگی و این روی خروجی كار آنها تاثیر گذار است.