برنامه «دفتر انقلاب» در رادیو صبا با كلید واژه های انقلابی با شنوندگان خاطر بازی می كند
دفتر انقلاب عنوان یكی از ویژه برنامه های رادیو صبا در ایام دهه فجر است، این برنامه ادبی با شعار تجلی انقلاب در آیینه ادبیات هر روز ساعت 14 همراه مخاطبان می شود.
«دفتر انقلاب» در هر قسمت با انتخاب كلید واژه هایی مثل «او آمد، اسپری رنگی، آنها گرفتند و...» با شنوندگان خاطر بازی میكند.
تمام این كلید واژه ها برای كسانی كه روزهای انقلاب را تجربه كردند یا در مورد آن شنیده اند یادآور خاطرات روزهای انقلاب و بهمن 57 است.
این برنامه روز چهارشنبه 14 بهمن با كلید واژه «اسپری رنگی» راهی آنتن می شود.
در بحبوحه انقلاب، اقشار مردم هر كدام با بر دوش گرفتن فعالیت های مختلف فرهنگی، سیاسی و مبارزاتی علیه شاه، سعی می كردند انقلاب هر چه سریعتر به ثمر بنشیند. یكی از بخش های جالب فعالیت های مبارزین دیوار نویسی و شعار نویسی بود. شعارهایی مانند مرگ بر شاه، استقلال آزادی جمهوری اسلامی، درود بر خمینی، از جمله شعارهایی بود كه بر روی دیوارها حك می شد و امروزه در برخی شهرها این دیوار نوشته ها به عنوان یادگار تاریخی انقلاب همچنان باقی است.
برای نوشتن شعار از اسپری های رنگ استفاده می شد، اما چون اسپری ها زیاد در بازار یافت نمی شد، برخی مواقع با استفاده از رنگ و فرچه های نازك و كوچك، بر روی دیوار شعار ها نوشته می شد.
ویژه برنامه «دفتر انقلاب» در ایام دهه فجر به تهیه كنندگی مژگان فرزین گویندگی امیرحسین مدرس از ساعت 13 همراه مخاطبان میشود.