«امیر غدیر» با محور ایثار و ازخودگذشتگی روی آنتن رادیو صبا می‌رود

ویژه‌برنامه «امیر غدیر» در ایام دهه امامت و ولایت، یكشنبه 10 خرداد با موضوع ایثار و ازخودگذشتگی پخش می‌شود. این برنامه با نگاهی محتوایی و معرفتی، هر شب به یكی از صفات و فضایل حضرت علی(ع) می‌پردازد و تلاش می‌كند جلوه‌های این ویژگی‌های اخلاقی و انسانی را در زندگی امروز و در سیره انسان‌های فداكار بازتاب دهد.

1405/03/10
|
23:29
|

به گزارش روابط عمومی رادیو صبا، ویژه‌برنامه «امیر غدیر» در ایام دهه امامت و ولایت، یكشنبه 10 خرداد با موضوع ایثار و ازخودگذشتگی پخش می‌شود. این برنامه با نگاهی محتوایی و معرفتی، هر شب به یكی از صفات و فضایل حضرت علی(ع) می‌پردازد و تلاش می‌كند جلوه‌های این ویژگی‌های اخلاقی و انسانی را در زندگی امروز و در سیره انسان‌های فداكار بازتاب دهد.

در این قسمت از برنامه، بخش نخست به روایت قصه نیروهای سپاه، حافظان امنیت اختصاص دارد؛ روایتی از مسئولیت‌پذیری، فداكاری و حضور مؤثر در پاسداری از آرامش و امنیت جامعه.

بخش دوم نیز به روایت شهیدی از رزمندگان جنگ 12 روزه كه در كنار سامانه موشكی به شهادت رسید اختصاص دارد؛ روایتی از ایستادگی، وفاداری و ازخودگذشتگی در مسیر دفاع از میهن و آرمان‌ها.

ویژه‌برنامه «امیر غدیر» هر شب ساعت 21 به تهیه‌كنندگی محمدحسین خسروجردی و با اجرای مهدی مجنونی از رادیو صبا پخش می‌شود.

دسترسی سریع