همه چیز درباره خودرو داخلی در «رادیو صبا»

رادیو صبا با نگاهی طنز به نقد و بررسی كیفیت و قیمت خودرو داخلی می پردازد

1401/04/29
|
11:37
|

به گزارش روابط عمومی رادیو صبا،اولین برنامه رادیویی سیاه‌بازی دنیا با عنوان «سیاسفید» به صورت زنده و تعاملی همراه مخاطبان می شود. در این برنامه شخصیت «سیا» یك موضوع اجتماعی و فرهنگی را برای شنوندگان مطرح می كند، كه با توجه به بازخورد كه از مخاطبان از طریق پیامكهای ارسالی و تماس های تلفنی دریافت می كند برنامه ادامه می یابد.

این برنامه روز پنجشنبه 30 تیر به سراغ خودروهای داخلی می رود و با نگاهی طنز به بررسی كیقیت وقیمت این خودرو ها می پردازد.

انیسه شمس اللهی تهیه كننده و نویسنده این برنامه گفت: سیاسفید این هفته به سراغ خودورساز ها می رود به شیوه طنز نقدی به قیمت بالا و كیفیت پایین محصولات آنها دارد.
در این برنامه شخصیت «سیا» قصد تولید خود رو باكیفت دارد و جویای نظرات مخاطبان می شود كه معیار و سنجش آنها برای خودرو با كیفیت چیست؟

برنامه «سیاه سفید» روزهای پنجشنبه ساعت 18 به تهیه كنندگی و نویسندگی انسیه شمس اللهی، بازیگری مهبد قناعت پیشه و علیرضا یزدانی تقدیم مخاطبان می شود

دسترسی سریع