حسن شعبانی حسن شعبانی معروف به استاد بانی شاعر و طنزپرداز سابقه سالها طنزپردازی و حضور در شب شعر طنز «در حلقه رندان» داشت.
سیامك سلیمانی روشن سیامك سلیمانی روشن در روستای روشن آبسر از توابع رودسر، با اطناب بی طناب و ایجاز بی جواز، با جدیت و بی تعارف، پا به دنیا گذاشت.
محمدعلی علومی محمدعلی علومی خود خودش است، شبیه هیچ داستاننویسی نیست، وامدار هیچ سبك و سیاق و شیوه یا این و آنی نیست. بسیار خودساخته است. او در خواب و بیداری داستاننویس است. رمانهای طنز علومی عبارتاند از: شاهنشاه در كوچه دلگشا، من نوكر صدامم، وقایع نگاری بن لادن، جناب آقای دیو
گیتی صفر زاده گیتی صفرزاده هستم و سال 1350به دنیا آمدم.در سابقه كاریام از سردبیری ماهنامه گلآقا تا داوری جشنواره و مربیگری و پژوهش و نوشتن وجود دارد.
ایرج میرزا ایرج میرزا (زاده شده در پاییز سال 1252 در تبریزاست، اوملقب به «جلالالممالك» و «فخرالشعرا» بود واز جمله شاعران برجستهٔ ایرانی در عصر مشروطیت و از پیشگامان تجدد در ادبیات فارسی بود.
سعدی مشرف الدین مصلح بن عبدالله شیرازی شاعر و نویسندهٔ بزرگ قرن هفتم هجری قمری است. تخلص او «سعدی» است .وی احتمالاً بین سالهای 600 تا 615 هجری قمری زاده شده است.
حافظ خواجه شمسالدین محمد شیرازی متخلص به «حافظ»، غزلسرای بزرگ و از خداوندان شعر و ادب پارسی است. وی حدود سال 726 هجری قمری در شیراز متولد شد.
مولوی مولانا جلالالدین محمد بلخی مشهور به مولوی شاعر بزرگ قرن هفتم هجری قمری است. وی در سال 604 هجری قمری در بلخ زاده شد. ملاقات وی با شمس تبریزی در سال 642 هجری قمری انقلابی در وی پدید آورد كه موجب ترك مسند تدریس و فتوای وی شد .
عبید زاكانی خواجه نظامالدین عبیدالله زاكانی شاعر و لطیفهپرداز نامدارایران در قرن هشتم هجری است. وی ازخاندان زاكانیان بوده و زاكانیان تیرهای از اعراب هستند كه به قزوین مهاجرت كرده و آنجا ساكن شده بودند.
كیومرث منشی زاده كیومرث منشیزاده در سال 1317 شمسی در جیرفت زاده شد. او دوره تحصیلات ابتدایی و دبیرستانی را در زادگاهش به پایان رسانید و سپس عازم تهران شد و موفق به كسب لیسانس در رشته اقتصاد از دانشكده حقوق گردید.
مصطفی مشایخی دبیری، روزنامه نگاری، نوشتن و تالیف كتاب، ویراستاری، نمایش نامه نویسی و سرودن شعر طنز از جمله فعالیت های اوست.
مجتبی احمدی مجتبی احمدی سرسلسلۀ دهه شصتی هاست. به سال 1360 در كرمان تولد یافت و تصمیم گرفت شاعر و نویسنده و روزنامهنگار شود. پس شد. همزمان، تحصیلات خود را نیز تا مقطع كارشناسیارشد زبان و ادبیات فارسی ادامه داد.
شهرام شفیعی شهرام شفیعی در سال 1349 در تهران به دنیا آمد تا در كنار فعالیتهای مفیدش در عرصههای مختلف به عنوان سر ویراستار در مطبوعات و گاهی در ویراستاری كتاب نقش ایفا كند،